DUYURULAR

❖Eğitimde çağdaş yaklaşımlar programını “Öğretmen öğrenci programı” 21-22 Kasım Saat 09.00’da gerçekleştiriyoruz.

Bilim yolunda “BEN DE VARIM!” projemiz kapsamında dördüncü etkinliğimiz: “Bilimsel Araştırma Tasarımı” Seminerini 20 Mart 2019 tarihinde gerçekleştiriyoruz.
❖ Bilim yolunda “BEN DE VARIM!” projemiz kapsamında üçüncü etkinliğimiz: “Öğrenciler için Akademik Platformlar” Seminerini 12 Mart 2019 tarihinde gerçekleştiriyoruz.

❖Bilim yolunda “BEN DE VARIM!” projemiz kapsamında ikinci etkinliğimiz: Üstün Yetenekli Öğrencilerin Kariyer Yolculukları” Atölyesini 7 Mart 2019 tarihinde gerçekleştiriyoruz.

❖Üstün Yetenekli Öğrencilerin Kariyer Yolculukları Atölyesi 7 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecektir.   (Detaylı bilgi için tıklayınız.)

❖Bilim yolunda “BEN DE VARIM!” projemiz kapsamında ilk etkinliğimiz olan SmartBİGG  eğitimini 26 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştiriyoruz.

❖ Üniversitemiz bünyesinde gerçekleşecek olan Multicongress’e disiplinler arası akademik çalışmalarla katılımlarınızı bekleriz.

❖ Merkezimiz Game Conference 2019’u desteklemektedir.